Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB)

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2022
Hele dag

Locatie
CJIB (Centraal Justitieel Incassobureau)


Wanneer

Donderdag 2 juni van 9.00 tot 15.00 uur.

Programma

Het CJIB is een dynamische overheidsorganisatie waar veel speelt en die volop in ontwikkeling is. Zo hebben we naast het innen van boetes de belangrijke taak van regisseur in de executieketen voor alle strafrechtelijke beslissingen. Daarnaast staat het CJIB binnen de overheid bekend als koploper op het gebied van IT-oplossingen, data-innovatie en digitale transformatie. We nemen je in ons programma mee in het verhaal van het CJIB.

Ben jij geïnteresseerd in, of zoek je een nieuwe uitdaging binnen, het vakgebied Juridisch, IT, Security of het Slachtofferdomein? Dan kunnen we je zeker een interessant programma bieden. Op 2 juni laten we je graag kennis maken met deze vakgebieden binnen het CJIB. Zo kom je er achter welke mogelijkheden onze organisatie te bieden heeft!

In ons programma vinden we interactie, verbinding en doen belangrijk. Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 – 09.30      Inloop met koffie en iets lekkers
09.30 – 10.00      Opening programma en introductie op het CJIB
10.00 – 12.00      Interactieve workshop Persoonlijk Leiderschap
12.00 – 12.45      Netwerk lunch
12.45 – 14.45      Ontmoeten van vakgenoten: meelopen met een CJIB collega
14.45 – 15.00      Afsluiting

Over Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB)

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) is een dynamische en ambitieuze uitvoeringsorganisatie binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid. Het is gevestigd in Leeuwarden en er werken momenteel ruim 1500 medewerkers. Het CJIB is bij de meeste Nederlanders bekend als verwerker van de verkeersboetes. Minder bekend is dat het CJIB daarnaast ook regisseur in de executieketen is voor alle strafrechtelijke beslissingen. Hiermee zorgen we, door het voeren van de operationele regie, voor meer grip en zicht binnen de executieketen.

Hoogwaardige en persoonsgerichte dienstverlening staat centraal in alles wat we doen; richting de burger en richting (keten)partners waarmee we samenwerken. Altijd in verbinding met hen en de samenleving. Het CJIB staat daarbij bekend om het innovatief vermogen, hands-on mentaliteit en het zijn van een lerende organisatie waarin ontwikkeling van medewerkers een belangrijk uitgangspunt is. Om deze reden is IT al belangrijk voor het CJIB en wordt door de digitale dienstverlening aan burgers, bedrijven en ketenpartijen het nog belangrijker. Het CJIB beschikt over een van de grootste softwarehuis van Friesland en is binnen de overheid bekend als koploper op het gebied van IT-oplossingen, data-innovatie en digitale transformatie. De afdeling ICT (ruim 350 medewerkers) is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, instandhouding en vernieuwing van de ICT-infrastructuur.

Gedreven medewerkers zorgen ervoor dat onze taken, ondersteund door adequate ICT, binnen de beschikbare middelen op juiste wijze worden uitgevoerd.

https://www.cjib.nl/over-ons/werken-bij-het-cjib

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

a.degroot@cjib.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk