CJIB = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2021
09:30 - 11:30

Locatie
CJIB


Beschrijving organisatie

Werken in een maatschappelijke context. Daarmee echt iets betekenen voor Nederland en de maatschappij. We horen je denken: dat heb ik vaker gehoord. Bij het CJIB is dit echt zo!
Het CJIB is een innovatieve én IT- en datagedreven organisatie gevestigd in Leeuwarden. Onze dynamische en complexe uitvoeringsorganisatie is onderdeel van het ministerie van Justitie & Veiligheid. Met ruim 1300 collega’s werken we hard aan onze drie kerntaken:

1.Regisseur in de executieketen
We zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van strafrechtelijke beslissingen. Denk bijvoorbeeld aan (verkeers)boetes, gevangenisstraffen en taakstraffen. Hiermee zorgen we, door het voeren van de operationele regie, voor meer grip en zicht binnen de executieketen. Onze directe ketenpartners zijn dus erg divers. Denk aan onder meer het Openbaar Ministerie, de Politie, de Reclassering, DJI, maar ook CAK, DUO en bijvoorbeeld het Agentschap Telecom.

2.Persoonsgericht innen & Incasseren
Als expert in persoonsgericht Innen & Incasseren innen we vorderingen. Denk aan verkeersboetes, bestuurlijke boetes en overige overheidsincasso’s voor DUO, CAK en UWV. Hoogwaardige en persoonsgerichte dienstverlening staat centraal in alles wat we doen; richting de burger en richting partners waarmee we samenwerken. En altijd in verbinding met de samenleving.

3. Op slimme wijze waarde realiseren met IT en data
Om op deze manier kerntaak 1&2 zoveel mogelijk te ondersteunen.

Het werkveld is daarmee complex en dynamisch. En hoewel het CJIB in Leeuwarden is gevestigd, is politiek Den Haag iedere dag erg dichtbij en werken we nauw samen met de departementen. Zeker als het gaat om aankomende wet- en regelgeving. We zijn een informele en lerende organisatie, met een innovatieve- en hands-on mentaliteit.

Wat biedt de organisatie?

Ben jij benieuwd naar onze kerntaken en wat werken binnen het CJIB zo leuk maakt? We nemen je hier, dinsdag 1 juni, tijdens de interactieve sessie(s) graag in mee.

Meer weten over een specifieke afdeling of functie, het kan allemaal! Geef in je aanmelding aan waar je interesse ligt. Wij zorgen ervoor dat je hier tijdens de sessie (of daarbuiten) meer over te weten komt.

Meer informatie over de organisatie

https://www.cjib.nl/werken-bij-het-cjib

 

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.