Webinar balans mantelzorg-werk-privĂ© (Zorgen dat werkt niet lekker) – CNV Vakmensen

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2021
13:30 - 15:00

Locatie
CNV Vakmensen


Beschrijving organisatie

CNV Vakmensen komt op voor jouw belangen als het gaat om werk en inkomen. We doen dit in elke fase van je leven: of je nu een opleiding volgt, werkt, werk zoekt of van je pensioen geniet. Dit komt tot uiting op diverse manieren, waaronder het afsluiten van collectieve regelingen van arbeidsvoorwaarden in cao’s, pensioenregelingen en sociale plannen. Wij brengen vakmensen in beweging om samen een positieve bijdrage te leveren aan een mooier, eerlijker Nederland.

Wat biedt de organisatie?

Het geven van zorg aan iemand in je naaste omgeving heeft vaak een grote impact op je eigen leven. Hoe combineer jij het zorgen voor je gezin, je werk, jezelf en de extra (mantel)zorg die je verleent?

In dit webinar krijg je de kans om eens goed te kijken wat de impact is op jouw leven, wat je kunt doen om een goede balans te houden en laten we je zien waar je hulp/ondersteuning kunt vinden.
Ben je op zoek naar handvatten om jouw energie te kunnen verdelen, zonder dat je iemand te kort doet? Of wil je wel eens horen hoe anderen hiermee omgaan?

Dit webinar maakt deel uit van Zorgen dat werkt niet lekker, aangeboden door CNV Geldzorg.

Meer informatie over de organisatie

www.cnvvakmensen.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk