De Ontwikkel Uitblinkers

Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2022
13:00 - 15:00

Locatie
Online


Wanneer?

Maandag 30 mei van 13.00 tot 15.00 uur.

Programma

Workshop Boost het leiderschap in jouw team

Ben jij die pro-actieveling die altijd initiatief neemt en de projecten naar zich toe trekt? En zou je je collega’s ook dat leiderschap gunnen?

Jij neemt verantwoordelijkheid, bent proactief en gaat gezamenlijk voor jullie teamdoelen. Jouw collega’s daarentegen hebben nogal eens een zetje nodig. Of houden zich wijselijk stil tijdens teamoverleggen.

Gaan jouw collega’s nogal eens met de hakken in het zand en voel je je daarom wat een vreemde eend in de bijt? Weet jouw collega de nadelen van een verandering met gemak op te sommen, terwijl jij al in de startblokken staat om vol gas te geven? Jij wilt niet de enige pro-actieveling in het team zijn. Want samen is het leuker en beter. 😉

Deze workshop is een must als jij anderen wilt inspireren om leiderschap te pakken.

Voor wie?

Voor energieke proactieve uitblinkers die een positieve bijdrage willen leveren aan het vergroten van leiderschap binnen het team. Jij weet welke stappen je kunt zetten om het maximale uit de samenwerking te halen, waarbij jij en jouw collega’s elkaar aanvullen en versterken.

Waar ga je mee naar huis?

  • De must do’s om collega’s te inspireren om zelf leiderschap te pakken.
  • Je weet welke bijdrage jij kunt leveren aan de ideale samenwerking en waar jouw invloed zit.
  • Een berg positieve energie.
  • Een hoofd vol ideeën en inspiratie, waardoor je zin hebt om meteen met jouw collega’s in actie te komen.

Over De Ontwikkel Uitblinkers

Onze wegen kruisten elkaar in 2016; een toevalstreffer; ook al leek het voorbestemd. Wij maakten een succes van onze samenwerking, door elkaars verschillen te omarmen en deze te benutten. Plezier, vertrouwen, een gemeenschappelijke purpose en onze enorme drive om samen te groeien zorgden voor een succesvolle samenwerking en daarmee tot succesvolle resultaten. Door onze functietitels los te laten en verder te kijken dan ons eigen takenpakket, kregen onze talenten de ruimte en gebeurde er iets magisch….

De bevlogenheid spatte er vanaf; rammelende toetsenborden om onze creativiteit kwijt te kunnen. Ons onuitputtelijke enthousiasme en trots waarmee we non-stop over ons werk konden kletsen. De meest simpele, eentonige klusjes deden we met een grote glimlach, wetende dat dit bijdroeg aan het grotere geheel. Keihard en toegewijd werken tot in de late uurtjes, omdat we er zoveel plezier aan beleefden en omdat dit nou eenmaal nodig was om het resultaat te bereiken. Onze chemie als gouden duo werkte aanstekelijk.

Naast het feit dat wij het levende voorbeeld zijn van teamwork, hebben wij de afgelopen jaren honderden medewerkers en managers gesproken, geadviseerd, gecoacht en getraind. Met deze kennis en ervaring begeleiden wij teams, waarvan de teamleden vol passie hun eigen werk doen, maar geen sterk staaltje teamwork neerzetten. Wij zorgen voor een sterk team  waarin ze leiderschap pakken, samenwerken, elkaar aanvullen en versterken en daarmee vol positieve energie gezamenlijk doelen realiseren!

www.ontwikkel-uitblinkers.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

Klaske de Jong en Margriet van der Galien;
info@ontwikkel-uitblinkers.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk