Doc-Direkt – Wij brengen overheidsinformatie op orde

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2021
13:30 - 16:30

Locatie
Winschoten


Beschrijving organisatie

Doc-Direkt. Uw informatie, onze expertise. Bij ons draait alles om informatie. Ons DNA is gebouwd op het beheren en bewerken van informatie, of dat nou op papier staat of digitaal is. We zijn papierliefhebbers, archivarissen, informatievreters en computerkenners. Wij brengen overheidsinformatie op orde.

Elke Nederlander heeft recht op goede informatie van de overheid. Sterker nog: iedereen verwacht dat. Het is onderdeel van onze democratie. De overheid moet geloofwaardig en transparant zijn. Hiervoor moet haar informatie duidelijk, betrouwbaar, volledig en snel beschikbaar zijn. Goede archivering helpt daarbij.

Hoewel er nog veel papier is, is digitaal de toekomst. Wij richten ons op innovatieve manieren van digitaal archiveren. Hoe kun je bijvoorbeeld digitale technieken inzetten om papieren archieven efficiënter te bewerken? En hoe maak je archieven toegankelijker?

Doc-Direkt is een uitvoeringsorganisatie van het  ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en heeft bijna 400 medewerkers, verdeeld over locaties in Apeldoorn, Den Haag, Rijswijk en Winschoten.

Wil je meer weten over Doc-Direkt? Bekijk dan deze animatie

Wat biedt de organisatie?

Een (eventueel digitaal) kijkje in de bijzondere keuken van Doc-Direkt. Ons vakgebied is breed en divers. Dat betekent ook dat onze medewerkers veel verschillende werkzaamheden en specialismen hebben. We stellen ze graag aan jullie voor. Geef daarom bij aanmelding aan waar je interesse ligt. 

Ook nemen we je mee door de verschillende afdelingen van Doc-Direkt. In het bijzonder het proces van het beheren en bewerken van archief. Dit gaat van het in beheer nemen van archieven en het relatiebeheer met klanten tot aan het kwaliteit- en selectieproces en het toegankelijk maken van de archieven.

Wij zijn een een dynamische organisatie, waarin verandering en wendbaarheid de norm is. Wil jij bekend raken met onze organisatie en wie weet in de toekomst bij ons komen werken? Kom dan eens kijken in de Week van de Uitwisseling

Meer informatie over de organisatie

www.doc-direkt.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk