Gemeente Harlingen

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2022
Hele dag

Locatie
Gemeente Harlingen


Wanneer?

Donderdag 2 juni 2022 (tijdstip volgt later).

Waar?

In het centrum van de gemeente Harlingen, locatie de Groenlandsvaarder (gezamenlijke deel van de dag) en wellicht verspreid over de verdere locaties in de stad gedurende de rest van de dag.

Programma

Op donderdag 2 juni 2022 organiseren wij een dag om mee te kunnen kijken bij onze prachtige, kleinschalige gemeente aan het wad. We starten met een gezamenlijke bijeenkomst op een van onze locaties aan de Voorstraat, dus pal in het gezellige oude centrum (we zitten verspreid over meerdere gebouwen in de stad) met een presentatie over onze organisatie en de gemeente zelf (wat speelt er op dat moment aan grote vraagstukken bijvoorbeeld, welke mooie culturele projecten lopen er op dat moment, welke successen hebben we de afgelopen tijd behaald waar we trots op zijn). Tussendoor verzorgen we een lunch. Hierna gaan we uit elkaar en kun je nog een aantal uren meekijken met een afdeling naar keuze (deze graag vooraf aangeven).

Uit een van onderstaande teams kun je een afdeling kiezen waar je kunt meekijken (nog wel onder voorbehoud, het hangt van de hoeveelheid werk van een team af of zij op dat moment een programma kunnen verzorgen), maar we doen natuurlijk onze uiterste best dit te organiseren. Mocht het bij een door jouw gekozen afdeling toch niet lukken, dan zoeken we een afdeling die jou ook aanspreekt:

  • Ondersteuning & Dienstverlening: HRM/ Financiën, Belastingen & Juridische zaken/ Vergunningen, Veiligheid & Handhaving.
  • Beleid & Regie: Openbare werken & Facilitaire zaken/ Reiniging, Tractie & Onderhoud/ Groenvoorziening/ Samenleving/ Omgeving.
  • Sociaal domein: Gebiedsteam.

Over gemeente Harlingen

Wij zijn een zelfstandige, compacte gemeente in een veranderende maatschappij. Dat vraagt een andere manier van werken. Wij zijn niet langer de aanbodgerichte organisatie van vroeger maar werken naar een vraaggerichte, klantgerichte organisatie waarbij we flexibiliteit en professionaliteit erg belangrijk vinden.

Het kan immers altijd beter, mooier en leuker! Met onze ligging aan de prachtige Waddenzee, wat overigens ook nog eens werelderfgoed is, is er in elk seizoen wel een mooi plaatje te schieten. Even een ‘ambtenarenrondje’ lopen in je pauze is dus ook nooit saai!

Zoals we al benoemden zijn we een compacte gemeente, dit betekent korte lijntjes en nauw contact met collega’s en teams, zelfs in dit digitale tijdperk van het hybride werken zoeken wij manieren om toch goed en leuk met elkaar in contact te blijven. Dit werkt wel zo fijn!

www.harlingen.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

Joyce Pijnacker-Pieper | j.pijnacker@harlingen.nl | 06 – 462 340 48

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk