Gemeente Leeuwarden (1 juni 2021) VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2021
09:45 - 13:15

Locatie
Gemeente Leeuwarden


Beschrijving organisatie

Gemeente Leeuwarden
Leeuwarden is een bruisende centrumgemeente die met durf, ambitie en visie wil voortbouwen op de snelle ontwikkeling van de afgelopen jaren.

Met haar ruim 123.000 inwoners is de gemeente Leeuwarden de grootste gemeente en het bestuurlijke, economische en culturele zwaartepunt van Fryslân. Leeuwarden is de hoofdstad en de ‘huiskamer’ van de provincie met bijna 93.000 inwoners. Daarnaast liggen binnen de gemeente nog eens 35 kernen, die zo samen stad, dorp en platteland verenigen.

Als werkgever
De gemeente Leeuwarden is een organisatie met zo’n 1600 medewerkers. Zij geven vorm aan het bestuur, het beleid en de ontwikkeling van de stad en de omliggende dorpen. De organisatie is opgedeeld in verschillende sectoren, namelijk; Publieke Dienstverlening, Sociaal Domein, Fysiek Domein, Veiligheidsdomein en Shared Service Centrum.

De gemeente Leeuwarden is een energieke organisatie met veel boeiende vraagstukken. In verschillende rollen en samenwerkingsverbanden werken we aan de realisatie van de ambities van de gemeente en het verlenen van diensten aan burgers. De organisatie blijft hiervoor op zoek naar nieuwe wegen en richt de focus op toekomstige ontwikkelingen. Medewerkers bepalen het succes van onze organisatie. Initiatiefrijke medewerkers met een flexibele instelling die zich richten op samenwerking zijn bij de gemeente Leeuwarden dus aan het goede adres!

Wat biedt de organisatie?

De gemeente Leeuwarden biedt jou een inspirerend ‘digitaal’ dagdeel tijdens de Week van de Uitwisseling. Je gaat ervaren hoe het is om bij een van onze dynamische afdelingen te werken. Wat gebeurt er achter de schermen bij de aanvraag van een paspoort? Wat is onze bijdrage voor een leefbare en gelukkige gemeente? Wat doen wij in de groenvoorziening of voor de Friese wateren? Wat doet de afdeling Communicatie? En nog veel meer!

Lijkt dit jou leuk? Meld je dan aan en probeer zo specifiek mogelijk aan te geven wat jij over de gemeente Leeuwarden te weten wilt komen. Zo zorgen wij ervoor dat het een leerzame en inspirerend(e) dag/dagdeel wordt voor jou!

Deze dag zijn 20 bezoekers welkom. We nemen contact met je op voor de invulling van het programma.

Meer informatie over de organisatie

www.leeuwarden.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.