Gemeente Smallingerland

Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2022 - 03/06/2022
Hele dag

Locatie
Gemeente Smallingerland


Wanneer?

De datum stemmen we later met je af.

Programma

We hebben binnen de gemeente Smallingerland maar liefst 21 verschillende teams met allemaal zo hun eigen dynamiek. Wil je meer weten over een bepaald team? Geef je dan op en wij koppelen jou aan een collega die vervolgens een afspraak met jou maakt. Daarna hoor je alle ins en outs die bij de functie horen zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden.

Over gemeente Smallingerland

Trek een cirkel om de drie noordelijke provincies… En precies in het midden van die cirkel ligt de gemeente Smallingerland. Dat is Drachten en 13 dorpen. Mede door deze ligging is het hier goed wonen en werken. Drachten is de tweede plaats van Friesland met 45.000 inwoners. De dorpen rondom Drachten tellen nog eens bijna 10.000 inwoners. Drachten groeide vanaf de jaren 50, mede door de komst van Philips, in een snel tempo uit tot de plaats die het nu is. Nu doen meer dan 160.000 mensen uit de regio hier wekelijks boodschappen, volgen een opleiding of maken op een andere manier gebruik van de vele voorzieningen van Drachten, zoals schouwburg de Lawei, recreatiegebied De Naturij en zwembad De Welle.

Naast het stadse karakter van Drachten is er in de gemeente ook volop natuur te vinden. Bijvoorbeeld het watersportgebied rondom De Veenhoop. Drachten heeft daarnaast de grootste jachthaven van Fryslân met maar liefst 1000 ligplaatsen!

www.smallingerland.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

m.gonlag@smallingerland.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk