Gemeente Waadhoeke = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2021
09:00 - 12:00

Locatie
Gemeente Waadhoeke


Beschrijving organisatie

Wij zijn Waadhoeke.
Waadhoeke telt bijna 47.000 inwoners, veertig dorpen en buurtschappen en één stad. Waadhoeke staat dichtbij de mensen. Met korte lijnen naar het bestuur en de dienstverlening dichtbij. Dit betekent dat we erop uit gaan, in contact met onze omgeving en inwoners.

Over het werken bij Waadhoeke.
Bij Waadhoeke zijn medewerkers talentvolle professionals. Samen onderzoeken we, gaan we in gesprek, zoeken oplossingen en werken we buiten de gebaande paden. We maken gebruik van elkaars competenties. Wij hebben hart voor ons werk, zijn integer en betrouwbaar. We werken resultaatgericht en doen dat vooral door samen te werken. Wij krijgen verantwoordelijkheid en wij staan voor elkaar en voor de organisatie.

Waadhoeke is een jonge, aantrekkelijke en innovatieve gemeente, geen dag is hetzelfde. Er is ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Met een goede combi voor werk en privé. We hanteren flexibele werktijden en werkplekken.

Wat biedt de organisatie?

Een goede eerste indruk. Door een gevarieerd programma, waarin we vertellen over onze organisatie, je in gesprek gaat met collega’s – zoveel mogelijk bij jouw interessegebied- en als het kan (we uit de lockdown zijn) ook een blik in het gebouw en onze werkplekken op het programma staat. We hebben op deze dag ook ruimte voor onderlinge kennismaking en gesprek.

De samenstelling van het programma een dag of een dagdeel en – online of fysiek- is afhankelijk van de RIVM- maatregelen op dat moment. We nemen contact met je op.

Meer informatie over de organisatie

www.waadhoeke.nl

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.