Gemeente Weststellingwerf

Datum/Tijd
Date(s) - 30/05/2022 - 02/06/2022
Hele dag

Locatie
Gemeente Weststellingwerf


Wanneer?

Maandag 30 mei t/m donderdag 2 juni 2022.

Programma

We bieden je een kijkje achter de schermen bij gemeente Weststellingwerf, hoe we werken en wat er gedaan wordt. We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij jouw vraag en interessegebied.

Mocht de Week van de Uitwisseling niet fysiek plaats kunnen vinden (i.v.m. eventuele lockdown), dan zal deze uitgesteld worden tot het weer fysiek kan. We willen graag medewerkers fysiek laten kennismaken met onze organisatie.

Over gemeente Weststellingwerf

De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee

www.weststellingwerf.nl

Contactgegevens Week van de Uitwisseling

h.nauta@weststellingwerf.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk