Gemeente Weststellingwerf

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2021 - 04/06/2021
09:30 - 16:00

Locatie
Gemeente Weststellingwerf


Beschrijving organisatie

De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Wat biedt de organisatie?

Een diversiteit aan afdelingen, typisch voor een gemeente, maar ook met unieke aspecten. Zoals de inclusieve organisatie, waar iedereen mee telt en medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt (SW en vanuit Participatiewet) bij ons in dienst zijn. Een uniek samenwerkingsverband binnen de drie gemeenten: Opsterland, Weststellingwerf en Ooststellingwerf (OWO). De afdeling OWO Bedrijfsvoering is binnen de gemeente Weststellingwerf gehuisvest. Daarnaast alle werkzaamheden die binnen het Sociaal Domein vallen. Kortom een mooie gemeente om eens bij in de keuken te kijken.

Geef je op om binnen onze gemeente te kijken! We bieden maatwerk. In overleg met jou bieden we je een dag aan bij het team van jou keuze. .

Meer informatie over de organisatie

www.weststellingwerf.nl

 

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk