NHL Stenden – Educatie: Lerarenopleidingen en PABO

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2021 - 04/06/2021
00:00

Locatie
NHL Stenden Hogeschool


Beschrijving organisatie

Hogeschool met een aanbod voor onderwijs en onderzoek. Er zijn 85 voltijds HBO-opleidingen en 63 opleidingen in deeltijd of duaal. Ook is er een aanbod van Masteropleidingen. Aan de hogeschool studeren 24.000 studenten en er zijn 2000 medewerkers werkzaam.

Wat biedt de organisatie?

Leven lang ontwikkelen café – Educatie: Lerarenopleidingen en PABO.

Speed dates bij Flexibel Onderwijs: ga via een speed date on line in gesprek over je eigen ontwikkeling en oriënteer je op een HBO-opleiding die aansluit op jouw interesse en loopbaan.

Er zijn tweejarige AD-HBO-programma’s en vierjarige HBO-programma’s, beide in deeltijd en/of duaal te volgen. De opleidingen worden in modules aangeboden, waarvan sommige ook los zijn te volgen. Er wordt vanuit het concept van Designbased Education gewerkt aan projectopdrachten uit de praktijk van het werkveld (onderzoek, product en / of advies). Bij een speed date van 20 minuten ga je gericht in gesprek om een of meer opleidingen van je interesse verder te verkennen. Ben je nog niet zo ver? Kies dan voor de breed georiënteerde speed date. Wij zorgen per interessegebied voor een goede match met een docent!

Interessegebieden bij de speed dates 1. Educatie: Lerarenopleidingen en PABO 2. Zorg en Welzijn 3. Technology en ICT 4. Service en Business 5. Interesse en richting nog niet voldoende duidelijk: Open brede oriëntatie Werken en studeren | NHL Stenden Hogeschool Informatie over bekostiging Levenlanglerenkrediet – In het kort – DUO

Deelname is onbeperkt. De speed dates vinden plaats in de week van 31 mei-4 juni en worden ingepland nadat het aantal deelnemers per thema bekend is (waarschijnlijk aan het einde van de dag dan wel begin van de avond).

Meer informatie over de organisatie

www.nhlstenden.com

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk