Ontwikkel Uitblinkers = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2021
09:30 - 11:30

Locatie
Ontwikkel Uitblinkers


Over ons
Wij zijn Klaske & Margriet; twee nuchtere, energieke & optimistische dames die teams begeleiden bij een optimale samenwerking. In 2016 kruisten onze wegen elkaar door een carrière-move. Een toevalstreffer maar het voelde bijna alsof het was voorbestemd. Samen waren we verantwoordelijk voor een samenwerkingsverband van 19 woningcorporaties, die de handen ineen hadden geslagen om de ontwikkeling van hun medewerkers te faciliteren. Samen gingen we er vol voor! Vanuit dezelfde drive en positieve mindset en toch heel verschillend als individu. We omarmden elkaars verschillen en zetten samen de schouders eronder voor het collectieve resultaat. Door verder te kijken dan ons eigen takenpakket, kregen onze talenten de ruimte en gebeurde er iets magisch… We werden de beste versie van onszelf en haalden het maximale uit de samenwerking. En daarmee behaalden we succesvolle resultaten. In 2018 gingen we samen het avontuur aan om andere teams te inspireren over het effect van teamwork. Want… Teamwork makes the dream work!

Workshop Hey uitblinker; klaar voor een portie teamwork?!
Jij blinkt uit in jouw vakgebied. Jouw collega’s werken net als jou elke dag keihard. Maar jullie werken nog niet vanzelfsprekend samen. Je maakt onderdeel uit van een team, maar het voelt meer als losse eilandjes. Je weet dat het anders kan, omdat jullie alles in huis hebben om een sterk team te worden. Maar hoe? Tijdens deze workshop leer je welke bijdrage jij kunt leveren aan het creëren van een sterk team!

Voor wie?
Voor energieke proactieve uitblinkers die een positieve bijdrage willen leveren aan het bouwen van een sterk team. Jij weet welke stappen je kunt zetten om het maximale uit de samenwerking te halen, waarbij jij en jouw collega’s elkaar aanvullen en versterken.

Waar ga je mee naar huis?
– Kennis over de 6 stappen die zorgen voor een sterk team
– Je weet welke bijdrage jij kunt leveren aan de ideale samenwerking en waar jouw invloed zit
– Focus en een berg energie
– Een hoofd vol ideeën en inspiratie, waardoor je zin hebt om meteen in actie te komen

Kom maar op!
Deze online workshop vindt plaats op donderdag 3 juni 2021 van 9.30 tot 11.30 uur.       .

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Op onze site vind je nog veel meer info; www.ontwikkel-uitblinkers.nl.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.