RDW

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2021
09:30 - 12:00

Locatie
RDW - Registratie en Informatie


Beschrijving organisatie

De RDW is als dienstverlenende organisatie actief op het gebied van mobiliteit. We voeren vier belangrijke taken uit voor de overheid om bij te dragen aan veilig verkeer en een duurzame leefomgeving :
• toelating;
• toezicht en controle;
• registratie en informatieverstrekking;
• documentafgifte.

Bij ons werk je aan de mobiliteitsoplossingen van morgen die door miljoenen mensen nationaal en internationaal worden gebruikt. De RDW draagt op een innovatieve manier bij aan het verbeteren van veiligheid, rechtszekerheid en duurzaamheid. We staan voor een veilig wegverkeer, en voor het veilig inzetten van data ten behoeve van parkeren, tol en identificatie. Ook dragen we bij aan een gezond milieu, bijvoorbeeld door het stellen van milieueisen en het controleren of voertuigen daar aan voldoen. Daarbij stimuleren we het gebruik van alternatieve brandstoffen en het efficiënt inzetten van voertuigen. Dit alles doen wij vanuit onze kernwaarden: betrouwbaar, dienstbaar en wendbaar.

Wat biedt de organisatie?

Programma RDW – Veendam

Om 9.30 uur zetten wij onze deuren virtueel voor je open. Terwijl je geniet van een lekker kopje koffie of thee, die je gezien de omstandigheden zelf zal moeten zetten, zullen we je meenemen in de wondere wereld van de RDW in Veendam. We gaan je uitleggen wie we zijn, wat we doen en wat onze toekomstplannen zijn. Uiteraard is er hierbij ruimte voor vragen en dialoog! Nadat je een goed beeld hebt gekregen van de RDW zullen we je meenemen op een virtuele rondleiding waarin we de verschillende afdelingen bij je langs komen. Zo krijg je een indruk van de werkzaamheden die we op onze locatie in Veendam uitvoeren.

Na een welverdiende pauze gaan we het programma voortzetten. Je kunt hierbij kiezen bij welke afdeling je in de keuken zou willen kijken. Wil je je bij ons verdiepen in de dienstverlening, management of advies? Wil je weten wat wij doen op het gebied van rijbewijzen? Of het kentekenbewijs? Wat je ook kiest, we beloven je een inspirerende en interessante ochtend waarin jij nog meer te weten komt over het onderwerp dat jouw interesse heeft gewekt. Geef als je hiervoor kiest bij je aanmelding aan waar je interesse ligt!

Om uiterlijk12.00 uur sluiten we de ochtend af en kun je terugkijken op een blik achter de schermen bij de RDW in Veendam. Je kijkt in ieder geval nooit meer op de zelfde wijze naar je rijbewijs, drone, of kentekencard kijken! In dit programma kunnen maximaal 40 deelnemers online toegelaten worden.

Meer informatie over de organisatie

Wil jij meer over ons weten? Kijk dan op www.rdw.nl of bij www.werkenbijderdw.nl.

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk