ROC Friese Poort (Werken/ervaringen o.a. als docent in het onderwijs)

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2021
09:00 - 12:30

Locatie
ROC Friese Poort


Beschrijving organisatie

Les is meer
Jouw werk bij ROC Friese Poort doet ertoe. Of je nu voor de klas staat of achter de schermen werkt, je draagt eraan bij dat studenten groeien in hun vak én als mens. Want les is bij ons zoveel meer dan het leren van een vak!

Bij ons ontdekken studenten wat ze waardevol vinden in het leven. Wat ze kunnen betekenen voor een ander. Hoe ze hun talenten kunnen inzetten voor een duurzame en sociale wereld. Zo worden ze de vakmensen waar het werkveld om vraagt: wendbaar, betrokken, kritisch denkend en zelfstandig. En staan ze steviger in hun werk en leven. Met zo’n 1600 bevlogen collega’s staan we samen voor waardevol, wendbaar en inspirerend mbo-onderwijs.

19 Topopleidingen
In de op Keuzegids Mbo 2021 hebben negentien opleidingen van ROC Friese Poort het predicaat Topopleiding 2021 gekregen. Het gaat hierbij om de jongeren- en volwassenenopleidingen op het gebied van horeca, zorg, administratie, hout en restauratie, meubel en interieurbouw en ICT. In de totale lijst van ROC’s bekleedt ROC Friese Poort de tweede plaats van grote ROC’s in Nederland. De ranking wordt bepaald op basis van de meest recente studentoordelen, studiesuccescijfers en het oordeel van de Onderwijsinspectie.

Wat biedt de organisatie?

Wil jij werk maken van je passie?
Werken binnen het mbo iets voor jou? Ontdek het tijdens de online sessies tijdens de Week van de Uitwisseling bij ROC Friese Poort.

We starten om 9:00 uur centraal. Hier vertellen we je meer over onze organisatie en werken bij ROC Friese Poort.

De workshop begint om 11:00 uur. Wil je ervaren hoe het is om als docent/instructeur/ opleidingsmanager te werken in het onderwijs?Volg onze online sessie waarin een van onze docenten, die de overstap maakte van bedrijfsleven naar docent, zijn ervaringen deelt. We vertellen je hoe je docent/instructeur/opleidingsmanager kunt worden bij ROC Friese Poort en welke stappen je dan moet nemen. Natuurlijk is er ook tijd om vragen te stellen.

Meer informatie over de organisatie

www.rocfriesepoort.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk