ROC Friese poort (Kennismaking met ondersteunende functies) = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2021
09:00 - 12:30

Locatie
ROC Friese Poort


Beschrijving organisatie

Les is meer
Jouw werk bij ROC Friese Poort doet ertoe. Of je nu voor de klas staat of achter de schermen werkt, je draagt eraan bij dat studenten groeien in hun vak én als mens. Want les is bij ons zoveel meer dan het leren van een vak!

Bij ons ontdekken studenten wat ze waardevol vinden in het leven. Wat ze kunnen betekenen voor een ander. Hoe ze hun talenten kunnen inzetten voor een duurzame en sociale wereld. Zo worden ze de vakmensen waar het werkveld om vraagt: wendbaar, betrokken, kritisch denkend en zelfstandig. En staan ze steviger in hun werk en leven. Met zo’n 1600 bevlogen collega’s staan we samen voor waardevol, wendbaar en inspirerend mbo-onderwijs.

19 Topopleidingen
In de op Keuzegids Mbo 2021 hebben negentien opleidingen van ROC Friese Poort het predicaat Topopleiding 2021 gekregen. Het gaat hierbij om de jongeren- en volwassenenopleidingen op het gebied van horeca, zorg, administratie, hout en restauratie, meubel en interieurbouw en ICT. In de totale lijst van ROC’s bekleedt ROC Friese Poort de tweede plaats van grote ROC’s in Nederland. De ranking wordt bepaald op basis van de meest recente studentoordelen, studiesuccescijfers en het oordeel van de Onderwijsinspectie.

Wat biedt de organisatie?

Heb je belang voor een ondersteunende functie?

Bij ROC Friese Poort hebben we, naast onderwijzend personeel, ook functies die het onderwijs ondersteunen. Denk aan ICT, Informatiemanagement, Facilitair, Secretariaat,
Onderwijs en Kwaliteitszorg, Marketing en Communicatie, Finance, HRM, Studentenadministratie of Examenbureau.
We laten je kennismaken met een vakgebied naar keuze.

Meer informatie over de organisatie

www.rocfriesepoort.nl 

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.