Set In (2 juni 2021)

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2021
10:00 - 11:30

Locatie
Set In


Beschrijving organisatie

Werk is nooit vanzelfsprekend. Zeker wanneer een loopbaan vastloopt. Door ziekte, een arbeidsconflict of een reorganisatie. Als re-integratiebureau begeleidt Set In mensen naar ander werk. Maar niet alleen het zorgen voor een nieuwe baan staat centraal in de zoektocht naar werk. Vanuit Set in werken we vanuit de visie dat er niet alleen gekeken moet worden naar het snel vinden van een passende baan, maar zien we ook graag dat iemand duurzaam aan het werk gaat. Of het nu gaat om trajecten van werk naar werk (outplacement), uitkering naar werk (UWV en gemeenten), of ziekte naar werk (tweede spoor) gaat, de vraag welke werkwaarden en motieven voor onze cilent belangrijk zijn staan altijd centraal om zo de duurzaamheid van een nieuwe baan te kunnen waarborgen. Wij hebben een Jobdesk die actief op zoek gaan naar vacatures als een cliënt zover is in het traject. Daarnaast kan Set In Support cliënten ondersteunen met ambulante hulpverlening als dat nodig is.

Wat biedt de organisatie?

Ben je gelukkig in je werk? Werk je op dit moment thuis, of krijg je nog wel de mogelijkheid om op locatie aan het werk te gaan? Als je thuis werkt, heb je je kinderen ook thuis les moeten geven, hoe veel wasjes heb je tussendoor gedraaid en liep  de kat over het toetsenbord? Hoe zit het inmiddels met je werk/privé balans? Wat vind je belangrijk in je werk, wat geeft je energie en met welke motieven ga je aan het werk?

Sinds maart 2020 worden bovenstaande vragen steeds belangrijker binnen werkend Nederland. De Coronacrisis heeft er voor gezorgd dat we ons steeds meer afvragen wat we nu echt belangrijk vinden in ons (werkende) leven.
In een (online) interactieve workshop nemen we je graag mee in het proces van een re-integratietraject. We gaan aan de slag met jouw werkwaarden en werkmotieven, hiermee krijg je meer inzicht in wat voor jou belangrijk is in je werk(leven). Je werkwaarden (terug)vinden in je baan vergroot je werkplezier. Voor je werkplezier is het dus heel belangrijk dat jij je werkwaarden terug kunt vinden in je baan. Als je bijvoorbeeld een loopbaankeuze gaat maken is het dus belangrijk dat je weet wat jij belangrijk vindt in je werk en waar jij je energie aan wilt besteden, anders is de kans groot dat je spijt krijgt van je keuze omdat je weinig energie, plezier en voldoening uit je werk haalt.
In deze workshop leer je wat je werkwaarden en werkmotieven zijn. De workshop duurt circa 1,5 uur.

Meer informatie over de organisatie

www.setin.nl

 

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk