Smart Group (Kleur en Stijl) = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 02/06/2021
10:00 - 11:30

Locatie
Smart Group


Beschrijving organisatie

Smart Group biedt al meer dan 30 jaar duurzaam perspectief aan mens en organisatie!

Voor werkgevers is Smart Group een partner in organisatieadvies, waarbij duurzame inzetbaarheid bijdraagt aan de ontwikkeling van zowel de organisatie als de medewerkers. 

De adviseurs van Smart Group begeleiden medewerkers van werk naar werk. Dit zijn medewerkers die te maken krijgen met reorganisatie, maar ook medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast begeleidt Smart Group al tientallen jaren zelfstandig ondernemers in hun bedrijfsvoering en biedt zij ondersteuning aan werknemers die een eigen bedrijf op willen starten.

Smart Group brengt organisaties en medewerkers steeds een stap verder. Want de toekomst maak je door perspectief voor morgen te creëren.

Wat biedt de organisatie?

Kleur en stijl als onderdeel van je presentatie is altijd belangrijk, of je nu op zoek bent naar een andere baan of een presentatie moet geven. Hoe je eruit ziet, is een groot deel van de eerste indruk die je achter laat. In de “normale” wereld zien we de persoon in zijn geheel, maar hoe laat je een juiste indruk achter wanneer het zicht alleen het scherm ter grootte van de computer is?

Over dit thema geeft Nathalie Kamphuis een workshop van ongeveer 1,5 uur. Haar motto: ‘Ik verbind binnen met buitenkant en coach je naar de overkant’.
De workshop is voor een ieder die geïnteresseerd is in presentatie, kleur en stijl.

Meer informatie over de organisatie

https://www.smartgroup.nl/

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk