Smart Group (Loopbaancoaching)

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2021
10:00 - 12:00

Locatie
Smart Group


Beschrijving organisatie

Smart Group biedt al meer dan 30 jaar duurzaam perspectief aan mens en organisatie!
Voor werkgevers is Smart Group een partner in organisatieadvies, waarbij duurzame inzetbaarheid bijdraagt aan de ontwikkeling van zowel de organisatie als de medewerkers. 

De adviseurs van Smart Group begeleiden medewerkers van werk naar werk. Dit zijn medewerkers die te maken krijgen met reorganisatie, maar ook medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast begeleidt Smart Group al tientallen jaren zelfstandig ondernemers in hun bedrijfsvoering en biedt zij ondersteuning aan werknemers die een eigen bedrijf op willen starten.

Smart Group brengt organisaties en medewerkers steeds een stap verder. Want de toekomst maak je door perspectief voor morgen te creëren.

Wat biedt de organisatie?

Loopbaancoaching, een vak apart!

Smart Group biedt duurzaam perspectief aan mens en organisatie door – met behulp van een intensieve begeleiding – te helpen vorm en betekenis te geven aan de toekomst. Ontwikkeling zowel in de eigen organisatie , als ook daarbuiten.
Smart Group brengt organisaties en medewerkers steeds een stap verder. Want de toekomst maak je door perspectief voor morgen te creëren. Door anders tegen de dingen aan te kijken en waar nodig de zaken op z’n kop te houden.

Smart Group heeft al 30 jaar ervaring met het begeleiden van medewerkers van werk naar een nieuw perspectief. Dit zijn medewerkers die te maken krijgen met reorganisatie, maar ook medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. En dat laatste is waar we in deze workshop graag met je over in gesprek gaan. Hoe houd je mensen aangesloten en gemotiveerd in hun vakgebied.

In de workshop nemen we je mee in het vakgebied loopbaancoaching. Hierbij kun je denken aan: zicht op jezelf, assessments, hoe ziet je interne én externe arbeidsmarkt eruit en LinkedIn.

10:00De workshop is voor een ieder die geïnteresseerd is in loopbaancoaching.

Hij die niet stuurt, wordt gestuurd…

Meer informatie over de organisatie

https://www.smartgroup.nl/

 

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk