Smart Group (Ondernemerschap) = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2021
00:00

Locatie
Smart Group


Beschrijving organisatie

Smart Group biedt al meer dan 30 jaar duurzaam perspectief aan mens en organisatie! Voor werkgevers is Smart Group een partner in organisatieadvies, waarbij duurzame inzetbaarheid bijdraagt aan de ontwikkeling van zowel de organisatie als de medewerkers. 

De adviseurs van Smart Group begeleiden medewerkers van werk naar werk. Dit zijn medewerkers die te maken krijgen met reorganisatie, maar ook medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
Smart Group brengt organisaties en medewerkers steeds een stap verder. Want de toekomst maak je door perspectief voor morgen te creëren.

Wat biedt de organisatie?

Maak van jouw idee .. je eigen bedrijf!!  Wat komt er bij kijken om een eigen bedrijf op te starten.

Smart Group biedt duurzaam perspectief aan mens en organisatie door – met behulp van een intensieve begeleiding – te helpen vorm en betekenis te geven aan de toekomst. Ontwikkeling zowel in de eigen organisatie , als ook daarbuiten.
Smart Group brengt organisaties en medewerkers steeds een stap verder. Want de toekomst maak je door perspectief voor morgen te creëren. Door anders tegen de dingen aan te kijken en waar nodig de zaken op z’n kop te houden.

Smart Group begeleidt al tientallen jaren zelfstandig ondernemers in hun bedrijfsvoering. Daarnaast helpt  Smart ook werknemers hun eigen bedrijf op te starten. Dat kan naast het huidige werk of in opvolging van een loondienstfunctie.

In de workshop nemen we je mee in een groot aantal facetten die belangrijk zijn bij het opstarten van je eigen bedrijf. Hierbij kun je denken aan: wetgeving, belastingdienst, marketing online – offline, vinden van klanten, samenwerking, etc.

De workshop is voor iedereen. Dus heb je ideeën over een toekomstig bedrijf of verwacht je over enkele jaren als zelfstandige werkzaam te zijn – kom dan zeker naar onze workshop!

               ‘The secret of getting ahead is getting started.’

Meer informatie over de organisatie

https://www.smartgroup.nl/

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.