Wetterskip Fryslân = VOL

Datum/Tijd
Date(s) - 03/06/2021
09:00 - 16:00

Locatie
Wetterskip Fryslân


Beschrijving organisatie

Wij zijn Wetterskip Fryslân

We kijken al 750 jaar vooruit. We houden de voeten droog en onze dijken sterk. We zorgen voor een goed waterpeil in sloten en meren, bewaken de waterkwaliteit en zuiveren het afvalwater. Zo houden we niet alleen vandaag, maar ook morgen Fryslân en het Groninger Westerkwartier veilig en leefbaar. En dat moeten we blijven doen. Want het klimaat verandert, de zeespiegel stijgt en we krijgen meer neerslag of juist droogte. Die veranderingen vragen om een innovatieve aanpak. Samen met inwoners, bedrijven en organisaties bedenken we slimme, duurzame oplossingen. Steeds op zoek naar het antwoord op die ene vraag: ‘En wat doen we morgen met water?’

Wat biedt de organisatie?

Ben je gemotiveerd om een dag(deel) mee te lopen bij Wetterskip Fryslân en heb je gerichte vragen aan één van onze vakmensen? Meld je dan aan voor de uitwisseldag op donderdag 3 juni 2021.

Het is afhankelijk van de geldende RIVM maatregelen hoe we de dag gaan invullen. Als de meeloopdag fysiek plaats vind, dan zullen de tijden tussen 09:00 uur en 16:00 zijn. Mocht het digitaal plaats vinden, dan worden de tijden tussen 09:00 uur en 11:30 uur. We nemen contact met je op.

Meer informatie over de organisatie

www.wetterskipfryslan.nl

Reserveringen

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk